O nama

 

Početak rada preduzeća Dogana2000 datira iz decembra 2000 godine. Prvi koraci načinjeni su od strane 5 ljudi i tako smo krenuli sa radom. Vremenom smo povećali broj komitenata a samim tim i broj izvršilaca, odnosno radnika.

Današnjih dana u našem sastavu radi 43 radnika po našim poslovnicama i Centrali, tako da smo u mogućnosti da odgovorimo izazovima u našem poslovanju koje donosi novo vreme.

"Dogana 2000" doo je poduzece za medunarodnu i unutrašnju špediciju i skladištenje robe. Bavimo se pružanjem sledecih usluga: usluge medunarodne i unutrašnje špedicije, organizovanjem skladištenja robe, zastupanjem inostranih firmi, organizovanjem prevoza robe korišcenjem vlastitog ili voznog parka drugih prevoznika, organizovanjem zbirnog prevoza i kurirske pošte, obavljanjem agencijskih i sajamskih poslova i dr. Dogana 2000 doo nudi kompletan spektar usluga u spoljno-trgovinskom poslovanju. Vršimo carinsko posredovanje pri uvozu i izvozu roba sa svim pratecim uslugama, od granicnog prijavljivanja do carinjenja i isporuke robe na željenu adresu. Pružamo strucne savete iz oblasti spoljnotrgovinskih, carinskih i ostalih propisa. Za potrebe svojih klijenata obavljamo sve formalnosti kod uvozno-izvozih poslova. Na raspolaganju Vam je visoko kvalifikovano osoblje za davanje saveta iz oblasti medunarodne špedicije, obezbeđivanje informacija iz oblasti carinske tarife.Od 12.5.2013 posedujemo sertifikat ISO 9001 izdat od strane TUV Rheinland. www.tuv.com

 

- Organizovanje svih vrsta ispekcijskih pregleda (tržišni, sanitarni, fitopatološka, veterinarski)
- Rad sa fizickim licima
- Tranzitni postupak
- Uvozno - izvozna carinjenja
- Privremeni uvoz / izvoz

- Povrat robe u inostranstvo
- Uvoz i carinjenje novih i polovnih automobila i motocikala
Efikasnost i brzina su glavni aduti špedicije "Dogana 2000 "doo iz Šida. Na taj nacin cenimo Vaše vreme, strpljenje i ukazano povjerenje.